Filmtip: Down to Earth

Blog, VideotheekLeave a Comment

down to earth film

Over Down to Earth

Ga mee op reis naar de Keepers of the Earth, de wisdom keepers die de sleutels hebben tot een gezonde toekomst voor mens en planeet.

Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld om ons heen. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan, maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de Earth Keepers, zij die nog in verbinding en harmonie leven met de aarde, de bron van ons bestaan.

Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn om te luisteren. De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze stamoudsten en wijzen die nog niet eerder geïnterviewd werden. Maar ook de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben.

Vond je het een goede film? Overweeg dan een bedrag te doneren aan de makers. Ze hebben deze film gratis toegankelijk gemaakt, maar het maken van de film was natuurlijk niet kosteloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *