Oosterse noodles soep
Porties 1 personen
Ingredieënten
- 1/2 stuks Chinese kool
- 1 paksoi
- 1 pakje noodles
- 1 blikje kikkererwten
- 2 tenen knoflook
- 100 gr snijbonen
- 1 wortel
- bouillon bij voorkeur zelfgetrokken bone broth
Optioneel
- gember
- citroengras
Instructies
-
Snijd de Chinese kool en het witte gedeelte van de paksoi.
-
Fruit een uitje, bak de knoflook even aan en bak de Chinese kool en daarna de paksoi in een soep- of braadpan.
-
Voeg voldoende bouillon toe.
-
Snijd de wortel in fijne stukjes en bak deze een beetje bruin aan. Doe ze later in de soep.
-
Giet de kikkererwten af en kook deze nog even mee.
-
Snijd de snijbonen in kleine stukjes en kook deze even mee. Als ze knapperig blijven is het het lekkerst.
-
Voeg de groene blaadjes van de paksoi als laatste toe.
-
Kook de noodles, giet ze af en doe ze in een kom. Voeg de soep toe en smullen maar!