Recept oosterse noodles soep

ReceptenLeave a Comment

Oosterse noodles soep

Dieet Hoofdgerecht, Lunch, Soep
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Vegan, Vegetarisch
Porties 1 personen

Ingredieënten

  • 1/2 stuks Chinese kool
  • 1 paksoi
  • 1 pakje noodles
  • 1 blikje kikkererwten
  • 2 tenen knoflook
  • 100 gr snijbonen
  • 1 wortel
  • bouillon bij voorkeur zelfgetrokken bone broth

Optioneel

  • gember
  • citroengras

Instructies

  1. Snijd de Chinese kool en het witte gedeelte van de paksoi.

  2. Fruit een uitje, bak de knoflook even aan en bak de Chinese kool en daarna de paksoi in een soep- of braadpan.

  3. Voeg voldoende bouillon toe.

  4. Snijd de wortel in fijne stukjes en bak deze een beetje bruin aan. Doe ze later in de soep.

  5. Giet de kikkererwten af en kook deze nog even mee.

  6. Snijd de snijbonen in kleine stukjes en kook deze even mee. Als ze knapperig blijven is het het lekkerst.

  7. Voeg de groene blaadjes van de paksoi als laatste toe.

  8. Kook de noodles, giet ze af en doe ze in een kom. Voeg de soep toe en smullen maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling