Recept herfst fusilli met pompoen, broccoli en paddenstoelenroomsaus

ReceptenLeave a Comment

Herfst fusilli met pomoen, broccoli en paddestoelenroomsaus

Dieet Hoofdgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Vegan, Vegetarisch
Porties 2 personen

Ingredieƫnten

  • 1 kleine oranje pompoen
  • 1 kleine broccoli
  • 150 gr paddenstoelen mix
  • 200 ml haverroom
  • 200 gr fusilli van bruine rijst bijvoorbeeld

Optioneel

  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 2 el soyasaus, oestersaus, sesamolie, ketjap mixen kan ook
  • 1 blokje bouillon

Vlees, vis, vega(n)

  • biefstuk
  • zalm
  • vega(n) burger

Instructies

  1. Snijd en bak de paddenstoelen.

  2. Snijd en bak de uien mee en evt. wat zwarte peperkorrels.

  3. Voeg evt. bouillon of verse kruiden naar smaak toe.

  4. Voeg een oosterse saus en/of olie naar keuze toe.

  5. Kook de pasta.

  6. Je kunt de stronk van de broccoli in kleine stukjes snijden en met de pasta meekoken. Of je kookt ze in een apart pannetje en als ze zacht zijn doe je er wat water of bouillon bij, pureer je ze en voeg je dit bij de roomsaus.

  7. Snijd de roosjes van de broccoli af en verwijder de schil van de stronk.

  8. Schil, snijd en ontpit de pompoen. Kook, gril of bak de kleine stukjes. Je kunt ook de pompoen in z'n geheel koken. Dan is het schillen en snijden zo gebeurd šŸ˜‰

  9. Serveren maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling