Recept gele curry met Chinese kool en bataat

ReceptenLeave a Comment

Gele curry met Chinese kool en bataat

Dieet Hoofdgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij, Suikervrij, Vegan, Vegetarisch
Porties 2 personen

Ingredieënten

  • 1 bataat ca 500 gram
  • 1/2 stuks Chinese kool
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 zakje/potje gele currypasta
  • 2 stuks puntpaprika

Instructies

  1. Bereid de currypasta zoals aangegeven op de verpakking. Meestal is dit de currypasta aanbakken en dan kokosmelk toevoegen. Is het geen hete curry, maar vind je dat wel lekker, voeg dan wat cayennepeper toe.

  2. Schil en snijd de bataat in stukjes en voeg deze bij de curry. Wil je een beetje geroosterde smaak? Wok dan de bataat in een ruime hoeveelheid olie voor je deze bij de curry doet.

  3. Snijd de Chinese kool in reepjes en doe deze bij de curry.

  4. Snijd de puntpaprika in kleine stukjes en voeg deze als laatste toe oor een lekkere bite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling