Aziatische noodles met broccoli, rode ui en rundvlees

ReceptenLeave a Comment

Aziatische noodles met broccoli, rode ui en rundvlees

Snelle lichte maaltijd of lunch. Het vlees kun je ook goed vervangen met vis, en aanvullen met pindasaus.

Aziatische noodles met broccoli, rode ui en rundvlees

Recept en foto: Robin Clevers.

Dieet Hoofdgerecht, Lunch
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
(Voor)Bereidingstijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingredieënten

  • 250 gram rundvleesblokjes
  • 2 rode uien
  • 1 grote broccoli
  • 200 gram noodles van rijst of boekweit
  • 4 el kokos aminos of ketjap
  • sesamzaad voor de garnering

Instructies

  1. Kook de noodles, giet ze af en spoel na met koud water. Zet even aan de kant.

  2. Wok de uien samen met de rundvleesstukken totdat het rundvlees mooi krokant en nog lekker mals is. Zet de wok nu van het vuur af. 

  3.  Snijd de broccoli in stukken en stoom deze kort beetgaar. 

  4. Voeg de noodles en de broccoli toe aan de wok met vlees uien. Voeg de ketjap toe en laat dit kort karamelliseren. 

  5. Serveer het gerecht en maak het af met sesamzaadjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling