Recepten in ruil voor gratis boodschappen

Blog, PrikbordLeave a Comment

Recepten ruilen

Heb je een lekker recept, heb je hier een smakelijke foto van, en mogen we deze gebruiken? Dan geven we je een leuk boodschappenpakketje cadeau.

We zouden graag meer recepten online krijgen. Voor elk dieet een skala aan inspiratie. Van vegan tot gaps, van paleo tot pastaliefhebber en alles er tussenin.

Maar het mogen ook gerechten voor de lunch, het ontbijt of voor tussendoor zijn. Want een bijzonder drankje of lekkere cake zijn we natuurlijk ook niet vies van!

Spelregels

  • Het recept bestaat uit: bereidingstijd, aantal porties, ingrediënten en natuurlijk de bereidingswijze.
  • Het recept is niet één op één gekopieerd van een andere site (ivm copyright). Een eigen ‘twist’ aan een bestaand recept maken, met wat andere bewoording is al genoeg.
  • We mogen het recept en de afbeelding vrij gebruiken. (Bijvoorbeeld op onze website, in onze nieuwsbrief, op social media en in maaltijdboxen.)

Gratis producten

Bij je volgende bestelling leveren we enkele gratis producten. Vlees en vis zal er niet bij zitten, maar je kunt erop vertrouwen dat je er een leuk pakketje aan overhoudt. De producten hangen af van het seizoen en ons aanbod.

 

Deel gelijk je recept

 

[contact-form-7 id=”652″ title=”Recept insturen”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *