Over Jos & Joy

In 2013 is het idee voor onze onderneming op het strand geboren. Vlak daarna stonden we op een festival in Haarlem met eigengemaakte tussendoortjes en muesli's. Daarna op de markt, in Leiden en Haarlem met droogwaren en supplementen.
Nu, een paar verhuizingen, een hond en drie kinderen verder, zijn we nog steeds bezig met voeding. Maar nu vanuit Zuid-Limburg.

Jos en Joy

Joy en Jos (strand - 2013)
Het begin van onze onderneming

"Jos is voor mij een lopende encyclopedie. Als er iemand is, die verstand heeft van de (samen)werking van voeding, lichaam en geest, is Jos het wel. Daarnaast kan hij héérlijk koken 😉 "Joy

Gezond Genieten

Eten om je vingers bij af te likken, een goed uur fanatiek sporten en vervolgens een heerlijk kopje koffie met een tijdschrift. De ideale combinatie van voeding, inspanning en ontspanning, die bijdragen aan 'gezond genieten'.
Met alledrie de elementen houden we ons bezig, maar de nadruk ligt op voeding.


Bewust

Wij geloven dat biologische producten, van het seizoen en uit de regio, gezonder en smaakvoller zijn.

Bewust van onze invloed en verantwoordelijkheid op onze natuurlijke omgeving, dragen we actief bij aan een gezonder Limburg. 
Door weinig voedselkilometers, zo min mogelijk (plastic) verpakkingen en een no waste beleid, is onze impact op het milieu minimaal.

Onze persoonlijkheid en service maakt ons uniek. En omdat we graag genieten van ons eten, zorgen we ervoor dat alles wat we leveren niet alleen gezond is, maar ook heel erg lekker!