Gezondheid en productiviteit gaan hand in hand

Fruit op het werk is één van de dingen die daaraan kunnen bijdragen. Het zal je medewerkers motiveren en het makkelijk maken om op een gezonde manier de suikerspiegel op niveau te houden, zonder energiedip erna. 

Fruit op het werk, wat krijg je

  • Vers fruit, elke week, op elke afdeling. 
  • Zo veel mogelijk fruit uit de regio. Altijd biologisch of Demeter. 
  • Rijp fruit, zowel aan het begin, als aan het einde van de week. We zorgen voor een goede verdeling in de rijpheid van het fruit. Zodat je zowel aan het begin, als aan het einde van de week, heerlijk sappig fruit hebt. 
  • Wij vullen de fruitschalen netjes af. Je hebt er dus echt een omkijken naar.

Fruit op het werk, hoe werkt het

  • Inventariseren: voor de eerste levering bespreken we jullie wensen. Bijvoorbeeld hoeveel medewerkers er zijn, hoeveel afdelingen, hoeveel fruit jullie willen en wat het budget is. 
  • Leveren en evalueren: De eerste maand gebruiken we om onze leveringen te evalueren en te perfectioneren. Zodat onze producten en service precíes is, wat jullie willen.  
    In de praktijk blijkt namelijk wel eens dat mensen meer of minder fruit eten dan van tevoren gedacht, of dat de ene afdeling meer fruit eet dan de andere. 
  • Wekelijkse levering: Vervolgens gaan we over op een maandelijks abonnement. Natuurlijk is er ruimte om tussentijds aanpassingen te maken. Het abonnement is ook gewoon maandelijks opzegbaar.

Gezonde lunch op het werk

Naast fruit kunnen we ook rauwkost, noten, yoghurt of energierepen leveren. Uiteraard alleen de gezonde versies. 

We kunnen ook alle producten voor een heerlijke lunch leveren. Van brood tot broodbeleg, van sla tot soep en van koffie en thee tot heerlijke sapjes.

En nu?

Maak een afspraak en make it happen! 
Het lijkt me geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de gezondheid van ondernemend Limburg. 

Hartelijke groet, 
Jos 

06-50607348, info@josbezorgt.nl of vul het contactformulier in.