Korting op biologische boodschappen


Gezond genieten voor iedereen!

Het liefst willen we dat heel Nederland (om mee te beginnen) in staat is om gezond te genieten. Daarom hebben we een systeem waarbij iedereen zijn of haar boodschappen, en andere waardevolle producten bij ons kan kopen, voor een zo laag mogelijke prijs.

AANBIEDINGEN


Wekelijks of maandelijks wisselende aanbiedingen. Kijk op onze webshop voor de huidige aanbiedingen.

10% COLLOKORTING


Elk artikel wordt geleverd in een verpakkingseenheid (collo). Bijvoorbeeld 6 zakken of 12 pakken. Als je een collo bestelt, kost het ons minder tijd om het in- en uit te pakken, en dat voordeel berekenen we aan je door.

BULK


Van sommige producten vind je in de winkel alleen kleine verpakkingen. Maar bij ons kun je ze ook krijgen in grote verpakkingen. Deze zijn vaak een stuk voordeliger. Dit berekenen we natuurlijk ook graag aan je door.

Altijd 15% korting op bijna alles!


Gezond genieten betaalbaar voor iedereen!

Het liefst willen we dat heel Nederland (om mee te beginnen) in staat is om gezond te genieten. Daarom hebben we een systeem waarbij iedereen zijn of haar boodschappen, en andere waardevolle producten bij ons kan kopen, voor een zo'n laag mogelijke prijs.

Focus op mensen, niet op orders

Als we onze focus kunnen verleggen van orders naar klanten, kunnen we werken vanuit verbinding. Natuurlijk met onze klanten, maar ook met onze leveranciers, producenten en omgeving. Van de kleine financiële zekerheid die de maandelijkse lidmaatschappen ons opleveren kunnen we onze vaste lasten betalen. Zo hoeven we ons niet bezig te houden met marges op productniveau, maar kunnen we ondernemen in verbinding met onze missie, visie en waarden.

Bekijk ons abonnement

Doorlopende actie
Onder de mensen die ons actief steunen, promoten, volgen, liken etc geven we geregeld kortingen op de abonnementen.