Open dag LEEF! Therapeutisch Centrum Maastricht

Blog, EvenementenLeave a Comment

Open dag LEEF!

Open dag 31 maart 2018

Op zaterdag 31 maart aanstaande verzorgen wij een biologische markt met proeverij tijdens de open dag van LEEF!
Deze open dag wordt gekoppeld aan de opening van het nieuwe gebied voor hun pand, de groene loper. Tijdens deze open dag zijn er allerlei workshops en presentaties te volgen, dus kom gezellig langs en doe mee!

“De connectie met Jos Bezorgt en tevens onze gezamenlijke interesse is natuurlijk GEZONDHEID.

Daarom zijn wij blij met de medewerking van Jos bezorgt! op onze open dag 31 maart tijdens het weekend van de opening van de Groene Loper in Maastricht.

In ons multidisciplinaire zorgcentrum staat een holistische visie en kijk op de mens centraal. Klachten hebben namelijk altijd meerdere oorzaken en het is zo mooi als alle bouwsteentjes naar herstel met elkaar kunnen worden verbonden. U kunt zowel voor alternatieve als reguliere therapieën bij ons terecht. Daarnaast zijn vanaf april onze floatkamers klaar voor gebruik. Dit zijn baden met zoveel magnesium zout dat u blijft drijven net als in de dode zee. Dit zorgt voor ontspanning en herstel.

Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen op onze open dag en doe lekker mee met de diverse workshops.”

Programma

10.30 – 11.00 Wenatex orthopedisch slapen, Jos Hamers
11.00 – 11.30 Trainen bij rugklachten, LEEF! fysiotherapie
11.15 – 11.45 Workshop Voeding & Spiermassa, Dietheek
11.30 – 12.00 Yoga demonstratie Aruna Yoga Maastricht
11.45 – 12.15 Presentatie korte ketens en gezonde voeding, Jos Bezorgt
12.15 – 12.45 Yoga demonstratie, Aruna Yogha Maastricht
12.30 – 13.00 Trainen bij schouderklachten
13.00 -13.30 Mindfulness demo, Lennar Imandt
13.30 -14.00 Presentatie Hartcoherentie, Eagle View Frits Vissers
14.00 – 14.30 Core stability Challenge, LEEF! Fysiotherapie
14.30 – 15.00 Bekend maken winnaarsactie

Floating

Eindelijk, na 3 maanden wachten werden ze dan toch geleverd, de floatkamers. Spannend, gezien ze helemaal uit de USA komen en in enorme kisten voor het pand werden afgeleverd.

Inmiddels zijn ze geïnstalleerd en worden ze momenteel tot mooie badkamers gevormd om je straks heerlijk te laten ontspannen. We gaan er van uit dat ze op de open dag klaar zijn voor bezichtiging en dat ze de week erna in gebruik genomen kunnen worden.

Groene Loper Run

LEEF! is supertrots dat ze partner en sponsor zijn van de Groene Loper Run. Deze hardloopwedstrijd van zowel 5 km als 10 km zal worden gehouden op paaszondag 1 april. Dit is één van de vele initiatieven om de ingebruikname van de groene loper te vieren.

LEEF! gaat er van uit het nutrition point te bemannen direct voor hun pand. Dit betekent dat ze de lopers van de 10 km water en sportdrank aanbieden tijdens de wedstrijd, inschatting rond de 1000 lopers die dag. Leuk gegeven is dat hun diëtist de sportdrank zelf zal maken om een zo goed en gezond mogelijke aanvulling voor de lopers aan te kunnen bieden.

Meer weten?

Neem een kijkje op hun website of Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *