Even voorstellen: De Soepkeet

Blog, Even voorstellenLeave a Comment

Soepkeet

Sinds deze week hebben we weer een leuke nieuwe ondernemer als klant mogen verwelkomen. In ‘even voorstellen’ vertelt Esther Cremers over haar onderneming, De Soepkeet.

De SoepKeet biedt biologische, rijk gevulde maaltijdsoepen aan op basis van groente en kippenbouillon. Ik kook zo veel mogelijk met de seizoenen mee, maak waar ik kan gebruik van regionale producten en gebruik bij mijn kippensoep alleen dieren die een natuurlijk en fijn leven hebben geleid. De SoepKeet staat daarnaast ook voor duurzaamheid en kwaliteit door het gebruik van glazen potten en gerecyclede materialen. Iedere week staat er een andere groentesoep en kippensoep op het menu. Ik maak geen gebruik van gluten en lactose houdende ingrediënten. In een handomdraai voor het hele gezin een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten na een lange, drukke dag? Zin in heerlijke verwarmende pompoensoep of een kippensoep met toppings als noodles, groenten en verse kruiden? Kijk snel op desoepkeet.nl voor de mogelijkheden en maak gebruik van de voordelen van ouderwets getrokken bouillons.

Ik ben Esther, moeder van Lou Keet en Olly en eigenaresse van De SoepKeet. Vanuit mijn achtergrond als natuurdrogist heb ik mij jarenlang bezig gehouden met wat gezonde voeding inhoud en wat het voor je lichaam kan betekenen. Ik geloof dat voeding de basis van gezondheid is, dat voeding geen toevoegingen van chemische aard nodig heeft, dat voeding puur en natuurlijk behoort te zijn en dat voeding je lichaam kan helpen helen. In de tegenwoordige tijd zijn mensen veelal vergeten wat voedzaam eten nou echt inhoud en hoe dit te bereiden. Met De SoepKeet help ik graag een handje mee, draag ik mijn steentje een beetje bij en begin ik bij de basis….onze kinderen. Zij kunnen weer opnieuw leren wat voedzaam eten is.

Meer weten?

Neem een kijkje op haar website, Facebook of Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *