Groeistuipen

Blog, Blog van JoyLeave a Comment

doolhof puzzel groeistuipen

Afgelopen week was zo’n week. Ons incasseringsvermogen, onze flexibiliteit en creativiteit zijn flink op de proef gesteld. Maar wow, wat een enerverende week! Elke dag hebben we afsloten met een soms ietwat vermoeide, maar grote lach op ons gezicht.

Één van onze leveranciers had een hoop niet geleverd. En een andere leverancier was niet aanwezig toen we onze bestelling op wilden halen. Dus hebben we moeten schuiven met onze bezorgafspraken en hebben we soms zelfs op een later tijdstip nageleverd. Gelukkig hebben we ontzettend leuke en begripvolle klanten 🙂

Om alles toch te kunnen leveren, hebben we plotseling ook moeten zoeken naar nieuwe leveranciers. En dat heeft inspirerende gesprekken en lekkere producten opgeleverd! Zo hebben we deze week ontzettend sappige bloedsinaasappels gehad, met een smaak die deed denken aan cassis. En de paprika’s, oh wat smaakvol waren die zeg.
Ook hebben we met twee partners ideeën uitgewisseld die in de toekomst ongetwijfeld tot leuke projecten uitbloeien. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik een geweldige week heb gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *